to lepije teraz zrobic meta + prolo a potem polecam cykl na super miecho(tu chyba chodzi o mieśnie "mięcho" i siłe(czyli siła), prima(nie ma pojecia moze to okreslenie jak super) + winko + prop lub samo winko z propem................. ja bym to tak zinterpretował
Witajcie.To ja Wasz maruda.Mam już 100 polskiej metki i prolongatum dokupiłem jeszcze 6 amp.(razem 16 szt)jak tą metkę łączyć ze strzałami?Co na osłone syrimarol,hepatil coś jeszcze ??????
mete bierz 1-4 20mg/ed czyli przez 4 tyg po 4 tab dziennie po posiłku prolo dokup jeszcze 10 ampułek i zrób 1-8 200mg/c5d czyli 8 tyg po 2 ampułki co 5 dni, na osłonke esseliv sylimarol to gówno po mecie kup hepatil na regenacje na odblok 24 tab. clomidu niolvadex lub tamox w pogotowiu, i obserwuj jadra czy sie nie kurcza przy testosteronie jeśli bedzie jakiś problem to hcg 2000j.m c4d po cyklu
_________________ To jest mój świat. To jest życie na hardcore. ANIMAL
w takim razie zaopatrz sie jeszcze w cynk polecam zinsac forte niewiem czy masz skłonnosci do ginekomasti nawet jesli nie to możesz stosowac nolvadex profilaktycznie 10mg/cd przez cały cykl
_________________ To jest mój świat. To jest życie na hardcore. ANIMAL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum